Prins Bernhardstraat 079 Overkamp , Colenbrander , Göl

 

 

2018 - 2019 Kadir en Senay Göl My Chicken

   

  

Kadir Göl is opgegroeid in Silvolde. Zijn ouders woonden in Istanboel en kwamen naar Nederland als gastarbeiders. Zijn vader werkte circa 30 jaar bij de DRU. Kadir volgde een mbo-opleiding op het Graafschap College in Doetinchem. Eerst in de administratieve richting en daarna in de ict.

Hij werkte na de middelbare school in verschillende metaalbedrijven. Door een operatie was hij een half jaar uit de roulatie. Hij had tijd van nadenken over zijn toekomst en koos voor een baan in de verkoop. Hij ging huis-aan-huis om energiecontracten af te sluiten, werkte voor een boekenclub en stond op beurzen. Verkoop ging hem goed af en hij wilde voor zich zelf beginnen. Kadir begon met de eierenhandel en bezocht markten in Duitsland en pizza- en dönerwinkels. In 2009 startte hij de handel in kipfilets en kocht met spaargeld en familiekapitaal een koelwagen. Zijn bedrijf heette toen Allesman, omdat hij allerlei handel samen met eieren en kipfilets meenam naar zijn klanten. De klantenkring groeide gestaag met restaurants, slagerijen en supermarkten. Drie dagen in de week reed hij langs zijn klanten. Het waren vaak dagen van 8 uur ’s morgens tot middernacht.

Kadir huurde in 2011 in Didam een hal, waar hij met de vleesverwerking begon. De kipfilets kwamen in bulk binnen en werden door hem in kleine porties verpakt. In 2013 verhuisde hij naar een hal in Doetinchem. Hij ging ook aan particulieren verkopen en veranderde de firmanaam in My Chicken.

In 2016 leerde hij Senan Ercan uit Apeldoorn kennen. Ze trouwden in 2017 en kochten het woon/winkelhuis aan Prins Bernhardstraat 79, waar vroeger loodgieter G.J. Colenbrander zijn bedrijf had. Later waren er Bergervoet met koi- en vijverbenodigheden en Willy Massop met bloemenhandel  Bouqueterrie gevestigd. Woonhuis en zaak werden verbouwd en na de opening vlak voor Kerst 2017 ging de verkoop van kip en kalkoen prima, echter kwam Kadir begin 2018 vijf weken in het ziekenhuis te liggen. Medio 2018 is hij weer volop in de running en wil dit jaar starten om markten en evenementen te bezoeken met een verkoopwagen.

Kadir was vroeger lid van Sportclub Silvolde en als alles op orde is in zijn winkel wil hij weer beginnen met het voetballen in een laag elftal. Reizen vindt hij mooi en droomt ervan om nog veel landen te bezoeken. Hij vindt het mooi dat Regiobank nu naar het nieuwe kantoor verhuisd is en Gijs Haccou, die hij al vanaf zijn jeugd kent, bij de organisatie van Festivaart actief is. Hij hoopt dat er meer jonge ondernemers de stap nemen om een eigen bedrijf in Silvolde te starten.

Senay Göl is afgestudeerd in Toegepaste Psychologie en wil middels een deeltijdbaan haar eigen carrière ontwikkelen. Het was voor haar wennen van Apeldoorn naar een rustig dorp als Silvolde, maar ze is snel ingeburgerd en vindt dat er best nog wel veel winkels zijn zoals supermarkt, groenteboer, twee bakkers.

Dit jaar staan ze met een kraam met hun producten op de Zillevoldse Zommermarkt.

===

Koi karpers

===

Willy Massop Bouquetterie bloemenwinkel

===

15-05-2018

Op de foto is copyright JG

 

Kruidenier   Jan en Jo Overkamp (broer en zus)

SilvoldePediA
Ulftseweg 26
7064 BD Silvolde
tel. 0315-342600 of 06-2300 3204
E-mail: robbiew52@gmail.com